Barion Pixel

2019 a megújulás éve!

Az egerszalóki Thermal Park Hotel neve ismerősen csenghet azoknak, akik szeretik Eger és környékének magával ragadó miliőjét és előnyben részesítik a gyógyvizes fürdők adta kikapcsolódási élményt.

A közel 10 éves szálloda számára a 2019-es esztendő tagadhatatlanul a megújulásról szól. A Park Klub Csoport tagjaként üzemeltetett létesítmény 2018 októberében új vezetőséget köszönthetett két fiatal, ambiciózus szakember személyében, akik több éves tapasztalatukkal a hátuk mögött vágtak a szálloda felvirágoztatásának. Elképzeléseik szerint a Thermal Park mind stílusában friss hangulatot fog adni az ide látogatóknak, mind pedig működési alapelveit tekintve egy stabilabb, fenntarthatóbb módszerrel látnak nap mint nap munkának annak érdekében, hogy Önök, jövőbeli Vendégeik színvonalas szolgáltatást kapjanak pihenésük alkalmával.

A változáshoz vezető útra már 2018. utolsó negyedében ráléptek és többek között megnyitásra került a 150 fős befogadóképességű étterem-rendezvényterem, ahol a jövőben szeretnének majd nagyobb eseményeket és esküvőket is lebonyolítani, de már meglévő Vendégeik is örvendenek annak, hogy egy szép, panorámás étteremben költhetik el étkezéseiket. Ezen kívül jelentős eszközbeszerzésre került sor az étterem részére, az apartmanszobáikat felszerelték kényelmi termékekkel (piperecikkek, konyhai eszközök, vízforraló), új textileket vásároltak minden részlegre, valamint kialakításra került egy masszázshelyiség Fürdőházukban és immáron megújult masszázs-szolgáltatásokkal várják mind azokat, akik egy kis kényeztetésre és relaxálásra is vágynak. De a legmeghatározóbb lépésük az volt, hogy közel 8 fővel bővítették a dolgozói állományt és még további erősítést terveznek ezen a fronton a szezon közeledtével. Ez már most komoly minőségi előrelépést hozott a szálloda életébe.

2019-re is felkészült a csapat és beütemezték idei terveiket. Az „Együtt fejlődünk” mottó kifejezetten illik erre a társaságra, hiszen mindenki élvezi az újdonságokat, különösen azért, mert minden dolgozó véleménye számít, együtt ötletelnek a továbbiakról! Év elején már elkezdték a munkálatokat és a hotel emeletén raktárhelyiséget alakítottak ki, a régi étterem átesett egy arculatváltáson, aminek eredményeként egy nagyon családias hangulatú közösségi tér és bisztró kap otthont a helyén. Az épület minden egysége friss festést kap, amit még a szezon előtt fejeznek, de apartmanszobáik már január végén megújultan várják Vendégeiket, majd hamarosan új kanapék érkeznek a szobákba. Ha a nagy festés megtörtént már csak a szőnyegtisztítás maradt hátra, amely szintén érinti az egész egységet. A megemelkedett vendéglétszámhoz természetesen a konyha üzemi területe is bővítésre kerül, szélesíteni kívánják család-barát szolgáltatásaik skáláját, felújítják a játszószobát, a hatalmas udvaron parkosítást terveznek és ezzel megadva a lehetőséget arra, hogy sokkal több időt tölthessenek kint Vendégeik…. és ha már a Vendég több, akkor gondolnunk kell a Fürdőházra is, ahol új medence kap helyet, renoválják a gyermekmedencét és szaunaházat létesítenek.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mindezt azért, hogy ez a közkedvelt szálloda újat adhasson már meglévő, visszajáró Vendégeinek, az új látogatókat is magához vonzza, valamint felzárkózhasson a 21. század utazói által diktált trendekhez.

Garantáljuk, hogy a 81 szobás létesítmény, 5 különféle szobatípusával mindenki meg fogja találni a számára tökéletes kikapcsolódás módját. A kültéri gyógyvizes ülőmedencénk és úszómedencénk különleges  wellness élménnyel szolgál azoknak, akik szeretnek a szabadban lenni és gyönyörködni a természetben minden évszakban. Ha Ön egy igazi semmittevős wellness-üdülésre vágyik, vagy csak szimplán el szeretne vonulni a világ zajától egy csendes, családias hangulatú helyre, akkor a Thermal Park Hotel ideális választásnak bizonyulhat. De akkor sem fog csalódni, ha Önök az aktívan pihenők táborába tartoznak, hiszen Egerszalókon és környékén megannyi felfedezésre váró különlegesség várja az érdeklődőket. Ideális kisgyermekes családoknak is, ugyanis ez az év róluk is fog szólni és családbarát fejlesztéseikkel még kényelmesebbé, gyermekközpontúvá kívánják tenni a szállodát és parkudvarát. Valamint a kutyabarátokról sem feledkeznek meg. Egy szó mint , várnak mindenkit, akit imádja a vizet, elkerüli a nagyvárosi zajt, szeret jókat enni és nyugalomra vágyik… Arra pedig ki ne vágyna?

 

Kövessen minket Facebookon is!

Linkje: https://www.facebook.com/thermalparkegerszalok

Korábbi Híreink