Barion Pixel

Covid-19 Akciótervünk

Kedves Vendégeink!

Örömmel tölt el bennünket, hogy szállodánk újra Vendégeket fogadhat, köszönjük, hogy minket választottak!

Biztonságos pihenésük érdekében az alábbi intézkedéseket vezettük be és kérjük Önöket, hogy az egész szálloda területén tartsák be egymástól a 1,5 méteres távolságot!

 

(A változtatás jogát fenntartjuk figyelemmel kísérve a tapasztalatokat és a kormány által hozott esetleges további intézkedéseket.)

 

 1. Folyamatosan figyeljük a foglalások és vendégek számát, így egymás melletti szobákban csak családtagokat helyezünk el.
 2. Szállodánkban 1 darab lift található, kérjük Önöket, egyszerre a liftet csak egy szobában lévők vagy családok használják.
 3. Több helyen kézfertőtlenítő pontokat alakítottunk ki (recepció, wellness, drinkbár, étterem, földszinten, első és második emeleten a lift mellett területe)
 4. Kérjük, biztonságuk érdekében, a közösségi terekben mindenki (vendég, személyzet, látogató) viseljenek maszkot, mely alól kivétel az éttermi étkezés, medencék használata, szauna és napozás.

 

Mit tesz a recepciónk Önökért?

 1. A visszaigazolás kiküldésekor minden információt megosztunk Önökkel, éppen ezért kérjük kedves Vendégeinket, használják az online check-in felületet honlapunkon így nem kell bejelentőlapot tölteniük. Érkezéskor csak a szobakártya átadására kerül sor.
 2. Recepciós kollégáink maszkban és kesztyűben fogadják a vendégeket, ezzel is védve egészségüket.
 3. Elutazáskor több szoba egyszerre történő fizetésének elkerülése érdekében javasoljuk, hogy érkezéskor vagy a tartózkodás alatt előre rendezzék számlájukat, így az elutazás időszakában elkerülhetjük a hosszabb várakozási időt, amennyiben többen várakoznak számlájuk rendezésére kérjük, tartsák be a 1,5 méteres távolságot.
 4. A recepciós kollégáinkkal történő kapcsolattartást, kérjük intézzék a szobai telefonon keresztül, melyet kolléganőink érkezésük előtt is fertőtlenítettek, valamint itt tartózkodásuk alkalmával is a napi takarítás alatt is, amennyiben szükségesnek látják.

 

Housekeeping által biztosítottak:

 1. A szobát kolléganőink érkezésükre maximálisan kitakarítják, fertőtlenítik, a személyes kontaktus elkerülése érdekében napi takarítást csak kérésre végeznek. Kivételt képez a toalettpapír pótlása és a szemét kiürítése, ez természetesen mindennapos feladatunk. Kolléganőink csakis maszkban és kesztyűben dolgoznak, vigyázva az Önök egészségére és biztonságára.
 2. A szobai klímaberendezések éves tisztítását, fertőtlenítését a szakemberek elvégezték.
 3. A közösségi terekben a természetes szellőztetést részesítjük előnyben, a klímaberendezéseket csak szükség esetén indítjuk el.
 4. Fokozott figyelmet fordítunk a közösségi terekre, a liftekre, a közös használatú mosdók gyakori fertőtlenítésére.

 

Milyen biztonsági intézkedéseket vezettünk be az étteremben?

 1. Éttermünk 400 négyzetméter alapterületű, a teljes területet használjuk asztalaink elhelyezésére, és ezek mellett rendelkezésükre bocsájtjuk majd 40 fő részére alkalmas teraszunkat is. Egyszerre maximum 80 fő tartózkodhat bent. Asztalainkat előírásoknak megfelelően helyeztük el. Kollégáink maszkot és kesztyűt viselnek, vigyázva Önökre.
 2. Éttermünk bejáratánál kézfertőtlenítőt helyeztünk el.
 3. A reggeli svédasztalos módon történik, aminek szervírozásában kollégáink segítenek, betartva a megfelelő szabályokat. A reggeli hosszított intervallumban, 8:00 és 10:30 között fogyasztható két turnusban, 8.00-9.15 és 9.15-10.30 között.
 4. Ebédelni a’la carte étlap alapján lehetséges: 12:00-15:00 között, térítés ellenében.
 5. A vacsora időpontját meghosszabbítottuk, 17:30 és 21:00 óra között fogyasztható. A vacsora svédasztalos módon történik, a szervírozásban kollégáink segítenek, mindenkit kiszolgálva, figyelmet szentelve a higiéniás előírásoknak.
 6. Az étkezés befejezése után minden asztalt, széket, eszközt fertőtlenítünk.

 

DrinkBár védekezése:

 1. Kollégáink maszkot és kesztyűt viselnek az Önök biztonsága érdekében.
 2. Kényelmesen és szellősen rendeztük át bárunkat, figyelve arra, hogy megfelelő távolságot biztosítsunk Önök között.
 3. 3.Amennyiben lehetséges, kérjük Önöket számláikat a helyszínen SZÉP- vagy bankkártyával rendezzék, amennyiben mégis a szobahitelt választják, kérjük tekintsenek el az aláírástól, jóváhagyásukat szóban jelezzék a kollégáknak, akik ezt a számlára rávezetik. Így kerüljük a számla és toll kézről-kézre adását.

 

Wellness részlegünk hogyan biztosítja a vendégek védelmét?

 1. A teljes wellness részlegen fokozott figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre, kollégáink itt is maszkban és kesztyűben fogadják Önöket.
 2. A beltéri pihenőágyak használatát látogatottsági létszámban korlátozzuk. Kérjük legyenek ebben a segítségünkre.
 3. Egy-egy szaunában csak egy szobában lévő vendégek vagy családok tartózkodhatnak. A szaunát, mely normál esetben 60 fokon üzemel, most magasabb hőfokra fűtjük.
 4. A kültéri úszómedencénket és a gyermekmedencét klórral fertőtlenítjük.
 5. A napozóágyakat kollégáink fertőtlenítik, de igény esetén, egyénileg is megtehető ez a kihelyezett fertőtlenítőszerek segítségével.
 6. A napozóágyak mozgatása nem lehetséges, kivéve az egy családhoz tartozó személyek esetében.
 7. A maszk viselése napozáshoz nem kötelező, de a közösségi terekben viselése ajánlott.
 8. Medencébe lépés előtt kérjük, zuhanyozzon le!

 

Játszósarok és kihelyezett játékok használata:

 1. Gyermekeik védelmében a játszószobát és a kihelyezett játékokat is mindennap fertőtlenítjük, de kérjük Önöket, a szoba, a játékok és a játszótér használata után gyermekeik kezét alaposan mossák meg!
 2. Fokozottan figyelünk a fertőtlenítésére is, a játékokhoz szükséges eszközöket a recepción igényelhetik, melyeket recepciós kollégáink minden használat után fertőtlenítenek.