Barion Pixel

Egy páratlan hazai völgy, ahol a gyógyvíz az úr

Tudják, hol van az a csodás kis térség hazánkban, amely három különböző összetételű gyógyvízére különlegesebbnél különlegesebb fürdők épültek? Jártak már a Gyógyvizek Völgyében? Ha nem, azonnal pótolják, mert van mit! Szállástippünk is van, máris mutatjuk, hiszen a környék felfedezéséhez több napra lesz szükség.

Laskó-patak által átszelt völgység, az Egerszalók – Demjén – Egerszólát vidéke, valóságos földi Paradicsom, legfőbb vonzereje különféle összetételű gyógyvizeire épült egyedi fürdői.

Thermal Park Hotel, Egerszalók

Egyik közülük a demjéni barlangfürdő, mely 760 méter hosszú barlangrendszerével és 1500 négyzetméter vízfelületével Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjének számít. Egerszalókon a sódomb is ilyen ritkaság, hozzá hasonló természeti képződmény a világon csak két helyen található. A Demjén Termáltó, a térség legújabb fürdője, pedig kétségtelenül a tavalyi év egyik legnagyobb termálfürdős szenzációja volt.

A varázslatos környék a fürdőzésen túl is számos lehetőséget kínál a pihenésre, kirándulásra, felfedezésre. Ilyenek például a demjéni Hegyeskő-tető titokzatos kaptárkövei, de Hegyeskő déli oldalába vájt, növényzettel erősen benőtt, monumentális méretű kőhodály is izgalmas látvány. Egerszalókon a Betyárbújó kaptárkő, a Lepkemúzeum, a horgásztó, a sódomb, a Barlanglakások is felfedezésre hívogatnak

Érdemes több napra érkezni

Mivel a térség rengeteg látnivalót kínál, érdemes több napra érkezni a Gyógyvizek Völgyébe. A környék felfedéséhez ideális kiindulópont, de a zavartalan pihenéshez is remek választás Egerszalók.

 

Aki természethez közel, nyugodt környezetben szeretne pihenni, és a környék bebarangolásához csendes, friss levegőjű helyszínt keresne, annak remek lehetőséget kínál a Thermál Park Hotel**** szálloda.

Thermal Park Hotel, Egerszalók

Tágas családi apartmanok és saját termálvíz a szállodában

Elbújva a város zajától a komfortról nem kell lemondanunk, hiszen a Thermál Park Hotel**** szálloda 31, tágas térrel kialakított, elegáns és modern bútorzattal berendezett szobájában, tágas családi apartmanjaiban minden a vendégek kényelmét szolgálja. A szálloda saját Fürdőháza minden nap este 10-ig várja a környék felfedezése után kissé elfáradt, feltöltődni vágyó látogatókat. Fedett, kültéri ülőmedencéje  36-38 fokos gyógyvízzel van töltve. További kellemes kikapcsolódást nyújt Fürdőház finn és infraszaunája és gőz kabinja is.

Thermal Park Hotel, Egerszalók

Ajándékokkal sem fukarkodnak

A szálloda kedvező csomagajánlattal is készül leendő vendégeinek, mely már minimum 2 éjtől foglalható, félpanziós ellátást, fürdőház, valamint finn szauna, gőz kabin és infra szauna használatot tartalmaz. Ezen felül egy fogadóitallal, 1 alkalommal 2 fő részére 20 perces frissítő ajándék masszázzsal, 2 fő részére 1 alkalomra szóló egész napos Nosztalgia Strandfürdő belépőjeggyel is kedveskednek. A gyerekeket játszótér és játszóház is várja.

Thermál Park Egerszalók Kemping

A kalandos pihenés kedvelői pedig színvonalas Thermál Park Egerszalók Kempingben találhatják meg a számításaikat.

 

 

Forrás: https://www.termalfurdo.hu/utitars/egy-paratlan-hazai-volgy-ahol-a-gyogyviz-az-ur-5795

Korábbi Híreink

Úszómedence takarítás

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy úszómedencénket szombat (06.29.) este elkezdjük leengedni, mely vasárnap délelőtt takarítás alatt fog állni. Délután, a takarítás végeztével elkezdjük visszatölteni, várhatóan hétfő

Tovább olvasom »