Barion Pixel

Ezüst Fokozatú Zöld Szálloda lettünk!

Kedves Vendégeink!

Büszkén jelenthetjük be a Thermal Park Hotel**** Egerszalók a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) által kihirdetett Környezetvédelmi pályázatán elnyerte az “Ezüst Fokozatú Zöld Szálloda 2023-2024” címet. Meglepetésként ért minket, hogy az MSZÉSZ egy különdíjjal is jutalmazott bennünket, miszerint a Hotelünk “A legígéretesebb zöld fejlődés” címet is viselheti.

Régóta szerettük volna elérni, hogy az Vendégeink nem csak természetközeli, de környezetbarát szállodaként gondoljanak ránk. Apránként, lépésről-lépésre haladva ruháztunk be fejlesztésekre, mint a napelemek, elektromosautó töltőállomás vagy a termálvíz hasznosítása a főépület fűtésére és melegvízellátására. 

Megtiszteltés számunkra, hogy sikerrel csatlakozhattunk egy igen rangos névsorba és ezentúl is törekszünk arra, hogy méltó tagja legyünk a Zöld Szállodák csoportjának.

A pályázat részleteiről és a további Zöld Szállodákról az MSZÉSZ oldalán olvashat:

https://www.hah.hu/palyazatok/zold-szalloda

Thermal Park Hotel**** Egerszalók

Prémium pezsgőválogatás az Etyeki Kúria Borászat felajánlásából.

Ha pedig szeretné kipróbálni milyen a gőzölgő termálvízben lazítani foglaljon a legjobb árért akciós csomagajánlataink kínálatából vagy vásároljon kedvezményes ajándékutalványainkból!

Korábbi Híreink

Medence takarítás

Kedves Vendégeink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy 2024.06.01.-én a nagy medencénk 18.00 óráig üzemel. A nagy medence 2024.06.02-án üzemen kívül lesz, melyet 2024.06.03-ai naptól tudnak újra

Tovább olvasom »