Barion Pixel

Fontos információk a Szilveszterrel kapcsolatban!

Tájékoztatjuk nálunk Szilveszterező Vendégeinket!

A Szilveszteri ültetéssel kapcsolatban 12.30-31.-én kereshetik Bartha-Tóth Szilviát vagy kollégáinkat a bárban, akik segítenek egyeztetni az asztalokhoz tartozó ülésrendet.

Az eddigiekhez képest közel 50 fővel nőtt a résztvevők száma, amire rekordként tekinthetünk. Ez a mennyiség viszont már megkívánja azt is, hogy a kényelem és a logisztika érdekében a csak 2-4 fős asztalok összeállításátát idén nem tudjuk megengedni.

A vacsorához egy kicsit átrendezzük az éttermet, így a svédasztal a folyosóra fog kerülni, ami azt jelenti, hogy a belső ablakok mellett is lesz hely.

Idén sem maradhat el a tombolahúzás, amelyhez tombolát 12.30-tól lehet vásárolni a recepción.
Tombolaárak:

  • 1500 Ft/db
  • 5 darab 7000 Ft
  • 10 darab 13000 Ft
  • 20 darab 24000 Ft

 

Valamint egy kis különlegesség!
12.31-én a recepción vagy B. Tóth Szilvia asztalánál lehetőség lesz Nyert-Nem nyert kuponok húzására amivel szintén apró meglepetéseket lehet bezsebelni!

Ha bármilyen kérdésük lenne a Szilveszterrel kapcsolatban kérjük forduljanak recepciónokhoz!

Kellemes időtöltést és előre is Boldog Új Évet kívánunk!

Thermal Park Hotel**** Egerszalók

Korábbi Híreink

Csodálatos gyógyvizek

A Csodálatos Gyógyvíz Világa: Demjén és Egerszalók Termáltavainak Hatékonysága     Szia kedves Olvasó!   Ma olyan témáról szeretnénk mesélni nektek, ami szívünkön is nagyon

Tovább olvasom »

Valentin-napi programajánló

Romantika És Kényeztetés: Valentin Napi Különlegességek a Thermal Park Hotel Vendégeinek   Kedves Párok!   Ahogyan közeledik a szerelmesek ünnepe, szeretnénk veletek megosztani a romantika

Tovább olvasom »