Hotel & Apartman****

Szeretettel köszöntjük a Thermal Park Egerszalók**** szállodában!

Egy olyan helyet álmodtunk meg, ahol az ember kicsit elbújhat a város zajától, de a kényelemről nem kell lemondania. Csend, nyugalom és friss levegő. Ehhez adja hozzá tágas, elegánsan berendezett apartmanjainkat,  szobáinkat és azt a családias hangulatot, amivel vendéglátóik várják Önöket.

Thermál vizes medencéink, selfness programjaink további élményt nyújtanak a táj és a vidék hangulatához.

A természet közelsége áthatja az embert. Kiszakítja a hétköznapokból, úgy hogy ezért semmit nem kell   tennie.  Sajátos tisztító- és gyógyító erővel hat.

A vidék nemcsak természeti és kultúrtörténeti értékeit  nézve érdekes, hanem a völgyben található 3 különböző összetételű gyógyvize miatt is.

Ezekre a kutakra már  kiépültek a fürdők, más-más hangulatban. Szállodánk és kempingünk a gyógyvizek -völgyében, az egerszalóki gyógyfürdőtől 300 m-re, a demjéni fürdőtől 1500 m-re helyezkedik el.

Gyógyító nedűink nemcsak a föld mélyéről hanem  pincéink hordóiból is származnak. Egerszalók az egri történelmi borvidékhez tartozik, annak egyik fontos termőterülete. A régió  borainak gazdag választékát kínálja szállodánk.

Legyen Ön is vendégünk!

Hotel & Apartman avagy négycsillagos pihenés a Termál Vizek Völgyében

Egerszalók egy közel 2000 lelket számláló kis község a Mátra és a Bükk között, a Laskó-patak völgyében.

Természeti képződményeivel, finom boraival, vizeivel, kő emlékeivel illeszkedik az Egri Kistérség Kő-Túra útvonalába.

A falu vonzereje a környék természeti szépségeiben rejlik. Igazi nevezetessége a község déli részén a föld mélyéből feltörő 27.000 éves hévízforrás.

Eme gyöngyszem közelében kaptak helyet a Thermál Park Hotel**** szálloda, apartman és kemping szolgáltatásai is. A szálloda több épületrészből tevődik

össze egy csodálatosan parkosított zárt udvari területen.

 

Főépületi részünkben – B. épület –  megtalálható a szállodai recepció, szállodai szobák valamint éttermi szolgáltatásokat biztosító Thermál Bistro Éttermünk is. Ezen épületegyüttesünk közvetlen

közelében helyezkedik el A. épületünk, ahol az emeleti szinteken további hotel szobák kerültek kialakításra valamint a földszinti részben családi apartman szobáink. Ezen A. épületrészben lift is segíti Vendégeinket a közlekedésben.

A belső udvarunkban, a játszótérhez és fürdőházunkhoz közeli C. épületszárny kapott helyet, ahol tágas és kényelmes földszinti és emeleti apartman szobák várják Vendégeinket.

 

A főépületi – B. épület –  és az A. épületünk emeleti szobáiból közvetlen átjárással elérhetőek a fürdőházunk szolgáltatásai, míg földszinti A. épület  apartman szobáiból illetve a C. épületünk apartmanjaiból a szabad levegőn történő átjárással biztosított a fürdőház igénybevétele.

 

Bízunk benne, hamarosan Ön is felfedezi az egerszalóki gyógyvíz jótékony hatásait!