Kemping házirend

KEMPING HÁZIREND

1. A kemping, a szabadtéri, valamint a fedett fürdő területeinek igénybevétele csak ezen házirend szabályainak betartásával történhet. Aki a szabályokat nem vállalja, vagy nem tartja be, attól a fürdő üzemeltetője a szolgáltatást megtagadhatja. A szabályzat a kemping bejáratánál jól látható helyen kerül kihelyezésre. A szabályzat nem ismerete, nem mentesíti a KEMPINGVENDÉGEKET ill. látogatókat annak betartása alól.

2. Az üzemeltető gondoskodik, hogy az üzemeltetés tárgyi és személyi feltételei – egészség-, munka- és tűzvédelmi szempontból is – folyamatosan biztosítva legyenek. Ennek érdekében az esetleges előálló veszélyforrásokat az üzemeltetőnek soron kívül meg kell szüntetnie, vagy azok helyszínét a vendégek elől el kell zárni. A veszélyhelyzetek elkerülésére vonatkozó előírásokat a vendégek és az üzemeltető is köteles betartani.

3. A kemping egész évben nyitva tart.

4. Helyfoglalást csak előzetes bejelentkezés alapján tudunk biztosítani –szabad helyeink és foglaltságunk függvényében. A parcellákat érkezési sorrendben foglalhatják el, azok előzetes FIX lefoglalására nincs lehetőség.

5. Minden érkező vendég köteles érkezéskor a recepción regisztráció céljából bejelentkezni! Bejelentkezési kötelezettségnek személyi igazolvánnyal, útlevéllel kell eleget tenni!

6. Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen lehet. A tűzrakás után kérjük a vendégeket a parázs eloltására a tűzveszély elkerülése végett.

7. A számla kiegyenlítését az érkezés napján kell kiegyenlíteni a recepción.

8. A vendégekhez érkező látogatók létszámát, érkezési és távozási idejét kérjük a recepción előre bejelenteni, fogadásuk kizárólag bejelentéssel lehetséges!

9. Sátrat, lakókocsiját, gépkocsiját az arra kijelölt helyen – a murvás –területeken kérjük elhelyezni. A fűre parkolni és sátrat verni a locsolórendszer miatt tilos!

10.  A kemping területén található berendezéseket, a vizesblokkokat és a közös konyhát kulturáltan és rendeltetésszerűen kell használni, ellenkező esetben a Vendég kártérítésre kötelezhető!

11. Dohányzásra csak az arra kijelölt helyen van lehetőség.

12. A kemping területén szemetelni tilos!

13. A kemping területén lévő bármilyen üzemzavart vagy valamely berendezés meghibásodását kérjük, a recepción haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

14. A kempingben este 22:00 óra után az ott tartózkodók nyugalmának érdekében kérjük, szíveskedjenek mellőzni a hangoskodást és az egyéb zavaró magatartást!

15. A sátrakért, a lakóautókért és az azokban hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk! A kemping területe nem őrzött terület.

16. Ha lakókocsiját távozás után itt szeretné hagyni, akkor ezt bejelentkezéskor mindenképpen a recepción szíveskedjen jelezni! Ezen igényét a későbbi jelzés esetén nem biztos, hogy tudjuk teljesíteni!

17. A recepción kapott számot a szélvédőn látható helyen itt tartózkodási ideje alatt kérem helyezze ki!

18. A tagsági igazolványát érkezéskor a recepción szíveskedjenek leadni, amelyet távozáskor át tud venni!

19. Hosszabbítással kapcsolatban a recepción tudnak egyeztetni, melyet foglaltságtól függően tudunk biztosítani!

20. A kempingben és a parkolóban a KRESZ szabályai érvényesek.

21. Lakókocsik esetén a kiépített állásokon, áram és vízvételi lehetőséget biztosítunk. Októbertől – Májusig a kemping vízszolgáltatása nem üzemel. Szennyvízürítésre kizárólag az arra kijelölt helyen – a recepció előtt a

kerékpár tároló mellett van lehetőség.

22. A fürdőház használatára az érvényes fürdőszabályzat alapján van lehetőség.

23. Az étteremben reggeli és vacsora lehetőséget, külön térítés ellenében biztosítunk, ezen igényüket kérjük előző nap 12:00 óráig jelezni szíveskedjenek!

 

Egerszalók, 2014.05.01.                         A kemping üzemeltetője: Reálnet Kft.