Barion Pixel

Folytatódnak a medence építési munkálatok (10.03.)

Kedves Vendégeink!

FRISSÍTVE:

  1. 10. 03-tól elkezdődnek a gépészeti munkák  Ez időnként hangosabb munkavégzéssel járhat. A munkavégzések ideje alatt kérjük Vendégeink szíves türelmét!

Megértésüket köszönjünk!

——————————————————————————————————————————-

Hétfőtől (09.11.) 2-3 napon keresztül szakemberek cserélik a medencefejet a medencénknél, ez időnként hangosabb munkavégzéssel járhat. A gyermekmedence területe ez idő alatt le lesz zárva.

A munkavégzések ideje alatt kérjük Vendégeink szíves türelmét!

Megértésüket köszönjük!

 

 

 

——————————————————————————————————————-

A mai napokon(08.29.-30.) az új medence építési munkálatai folytadónak a szálloda területén mely olykor hangosabb munkavégzési feladatokkal jár.

 

A jövő hét folyamán keddig (09.05.) a lift nem üzemel a szállodában, szíves türelmüket kérjük, amíg a karbantartók helyre nem állítják!

 

Köszönjük!

 

 

 

 

(A jövő héten hétfőtől szerdáig (07.31.-08.02.) folytatjuk az elbetegedett fák kivágását a szálloda területén.

A jövő héten hétfőn (07.31.)  08:00-11:00 között teljeskörű wellness karbantartás és takarítás fog történni, így ez idő alatt a részleg nem használható!

A megjelölt idők alatt kérjük Vendégeink türelmét és megértését. Köszönjük!)

 

Thermal Park Hotel**** Egerszalók

Korábbi Híreink

Csodálatos gyógyvizek

A Csodálatos Gyógyvíz Világa: Demjén és Egerszalók Termáltavainak Hatékonysága     Szia kedves Olvasó!   Ma olyan témáról szeretnénk mesélni nektek, ami szívünkön is nagyon

Tovább olvasom »

Valentin-napi programajánló

Romantika És Kényeztetés: Valentin Napi Különlegességek a Thermal Park Hotel Vendégeinek   Kedves Párok!   Ahogyan közeledik a szerelmesek ünnepe, szeretnénk veletek megosztani a romantika

Tovább olvasom »