Barion Pixel

Megújultak a Villa Apartmanok

Kedves Vendégeink!

Nagy örömmel írjuk ezt a bejegyzést, hiszen a sokak által kedvelt “C”épület apartmanjai 2023. 04. 28-tól megújulva várják Vendégeinket! Az elmúlt 1,5 -2 hónapban Harmati Judit és Kincs Barbara vezetésével és mindent felülmúló szervezésével rengeteg mindent valósítottak meg a szakemberek. Többet között minden apartman ki lett festve, lecserélték a matracokat, új paplan szettek és matracvédők kerültek beszerzésre, új függönyök kerültek fel az ablakokra, felújították a székeket, konyhapultot és új fürdőszobabútort szereltek be. Az apartmanok körül folyamatosan vágjuk ki az elbetegedett tujákat és hamarosan újakat ültetünk.

villa apartman egerszalók

Most foglalni is érdemes, hiszen regionális szinten is kedvező áron tudnak foglalni hozzánk akár önellátással is egészen a nyári szünetig. Az ajánlatok ára pedig magukban foglalják a teljes fürdőház használatát, köntöst, törölközőket.

Ezeket az apartmanokat nagyon sokan szeretik, hiszen elszeparáltabban, egy sokkal csendesebb helyen pihenhetnek. A tágas szobákban minden szükséges berendezést megtalálnak, és továbbra is tudunk biztosítani gyermekeknek bekészítést, illetve kutyás Vendégeinket is fogadjuk! Csoportoknak is előszeretettel ajánljuk apartmanjainkat, akár 2 fős elhelyezést szeretnének, akár 4 vagy több főt szeretnének elszállásolni.

villa apartman egerszalók

Bízunk benne, hogy minden új és visszatérő Vendégünk elégedett lesz!

Szeretettel várjuk Önöket Egerszalókon, a Gyógyvizek Völgyében!

villa apartman egerszalók

Korábbi Híreink

Medence takarítás

Kedves Vendégeink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy 2024.06.01.-én a nagy medencénk 18.00 óráig üzemel. A nagy medence 2024.06.02-án üzemen kívül lesz, melyet 2024.06.03-ai naptól tudnak újra

Tovább olvasom »