Barion Pixel

Szaunalepedők kezelése – szabályzat 2023. 11.04-től

KEDVES VENDÉGEINK!

Az elmúlt esztendőben közel 600 db szaunalepedő került megvarrásra és vásárlásra, ennek sajnos töredéke maradt a készleten, mert sokan a külsős fürdőző, a szállodai vagy kempinges vendégeink közül nem becsülték annyira a munkánkat, hogy azt visszahozzák nekünk és rengeteget eltulajdonítottak.

Borzasztóan sajnáljuk, hogy ilyen döntést kellett hoznunk, de 2023.11.04-től szaunalepedőink mellé kauciót fogunk felterhelni a szállodai és kempinges vendégeknek, a kempinges külsős vendégeinknek pedig 500 ft extra mosatási díjat, azaz bérleti díjat teszünk a jegyáruk és foglalásuk mellé , valamint a kauciót is 2000 Ft-ra emeljük lepedőnként, amennyiben igénybe szeretnék azt venni.

Mi nagyon szeretnénk szállodánkat fejleszteni, de ha folyamatosan pótolnunk kell azt, amit mások elvisznek, nem jutunk egyről a kettőre.

Mind emellett természetesen lehetősége lesz vendégeinknek megvásárolni a lepedőt és azt egy *ÉÚ* címkével fogjuk ellátni.

Ezt javasoljuk külsős fürdőző és kempinges vendégeinknek is, hiszen ők rendszeresen igénybe veszik és 5 bérlési díjból kijön egy lepedő ára.

A teljesen új, makulátlan termékek megvásárlásra

2023. 11.09-től van lehetőség szállodánk recepcióján.

1 db szaunalepedő ára 2500 ft,

Köszönjük szépen megértésüket!

Tisztelettel,

Thermal Park Hotel Vezetősége

Bartha-Tóth Szilvia és Bartha Márk

Korábbi Híreink