Barion Pixel

Valentin-napi programajánló

Romantika És Kényeztetés: Valentin Napi Különlegességek a Thermal Park Hotel Vendégeinek

 

Kedves Párok!

 

Ahogyan közeledik a szerelmesek ünnepe, szeretnénk veletek megosztani a romantika és kényeztetés rejtelmeit Eger és környéke gyönyörű tájain. A Thermal Park Hotel vendégeiként számotokra összeállítottunk egy exkluzív Valentin napi programot, hogy a szerelmetek még ragyogóbban virágozhasson.

 

  1. Wellness Élmény a Thermal Park Hotelben

A romantika és pihenés első állomása a Thermal Park Hotel saját wellness részlege. Kényeztessétek magatokat egy romantikus fürdővel a gyógyvizes medencékben, majd merüljetek el a szauna világában. A fénnyel és illatokkal harmonizáló szaunák ideális környezetet teremtenek a relaxációhoz.

 

  1. Séták a Szerelmeseknek: Eger Bájos Óvárosa

Eger óvárosa tele van romantikus kis utcákkal, történelmi látnivalókkal és hangulatos kávézókkal. Sétáljatok együtt az Egri Várban, gyönyörködjetek a város panorámájában, majd barangoljatok az óváros szűk utcáin, ahol minden sarok mögött rejtőzhet egy kis romantika.

 

  1. Kóstoljátok meg a Kulináris Élményeket: Hangulatos Éttermek Egerben

A város kiváló éttermekkel bővelkedik, ahol az ízek és a romantika találkoznak. Próbáljátok ki az egri borokat egy borkóstolóval, majd vacsorázzatok az egyik hangulatos étteremben. Az egri borvidék híres vörös- és fehérboraival, valamint a helyi gasztronómiai különlegességeivel garantáltan felejthetetlenné teszi a vacsorátokat.

 

  1. A Szerelem Hídja: Az Egri Dobó tér

A Dobó tér Eger központi részén található és a város szívét alkotja. Egy romantikus sétát tehettek a tér körül, gyönyörködve az óváros hangulatában. Az idősebbek között ismert lehet a tér a Szerelem Hídjáról, ahol állítólag a párok örök hűséget fogadnak egymásnak.

 

  1. Éjszakai Fürdőzés a Demjéni Gyógy- és Strandfürdőben

Ha szeretnétek a romantikát a víz közelségében fokozni, látogassatok el a Demjéni Gyógy- és Strandfürdőbe egy esti fürdőzésre. Az éjszakai fények és a gyógyvíz varázsa egy felejthetetlen élménnyé teszi az estét.

 

  1. Szállodai Romantika: Szauna és Pezsgő a Thermal Park Hotelben

Este térjetek vissza a Thermal Park Hotelbe, és élvezzétek a szálloda szolgáltatásait. Látogassatok el a szaunába egy közös pihenésre, majd folytassátok a romantikát egy üveg pezsgővel vagy egy finom koktéllal a kezetekben a szálloda teraszán, élvezve a csillagos eget.

 

Eger és környéke kiváló hely a romantika és kényeztetés számára. Reméljük, hogy ez a Valentin napi program segít emlékezetessé tenni az ünnepet számotokra. Szeretettel várunk titeket a Thermal Park Hotelben, ahol a szeretet mindig otthon van.

 

Legyen felejthetetlen a szerelmesek ünnepe!

 

A Thermal Park Hotel Csapata

Korábbi Híreink

Medence takarítás

Kedves Vendégeink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy 2024.06.01.-én a nagy medencénk 18.00 óráig üzemel. A nagy medence 2024.06.02-án üzemen kívül lesz, melyet 2024.06.03-ai naptól tudnak újra

Tovább olvasom »