Barion Pixel

Akciós Csomagajánlatok

Röpke utazás Egerszalókon, aminek keretein belül Vendégünk egy pohár borra és különféle kedvezményeket is adunk szolgáltatásainkból!

Már 24.900 Ft / fő / éj-től

Idén is a Gyógyvizek Völgyébe csábítjuk, ahol csodás napokat tölthetnek el. Fedezzék fel a történelmi Eger környékét és a számtalan élmény mellé Nosztalgia Fürdő belépőt ajándékozunk Önöknek.

Már 22.900 Ft / fő / éj-től

Szállodánk és hatalmas parkunk immáron negyedik alkalommal kiváló helyszínt biztosít azoknak, akik szeretik aktívan tölteni a pihenésüket! Nagyot álmodva kitaláltuk a Thermal Családi Napokat, ami hagyománnyá nőtte ki magát, amely 2 nap szórakozást biztosít a kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Már 25.900 Ft / fő / éj-től

Népszerű senior csomagunk már nyáron is foglalható!

A legjobb regionális áron, négycsillagos szállodában, félpanziós ellátással. Legyenek vendégeink 4 éjszakára tágas apartmanjainkban, hogy a pihenés mellett megannyi extra ajándékkal is gazdagodjanak.

Már 19.900 Ft / fő / éj-től

Foglaljon apartmant extra kedvezménnyel !

 Tágas apartmanjaink várják Önöket! 

2024.06.30.-ig 11.900 Ft / fő / éj-től

Akár már egy éjszakától is foglalható csomagajánlat apartmanszobáinkba! Ha pedig úgy döntenek, hogy mégis szállodánkban vacsoráznak, arra is van lehetőségük! 

2024.06.30.-ig 14.900 Ft / fő / éj-től

A GYERMEKEK VILÁGNAPJA ALKALMÁBÓL
Csatlakozz hozzánk egy nemes célért!
Bringázz, sétálj , fuss, a gyermekekért!

Már 25.900 Ft / fő / éj-től

A legjobb regionális áron négycsillagos szállodában félpanziós ellátással! Legyen vendégünk néhány kellemes őszi napra családjával, párjával és élvezze a gyógyvízeink varázslatos hatását
otthonos szeretetben a gyógyvizek völgyében! Csend, nyugalom, friss levegő, hatalmas fenyvesek, különleges boraink mind-mind önökre várnak és relaxációra ösztönzik önöket!

Már 22.900 Ft / fő / éj-től

Senior csomagajánlatunk szeptembertől foglalható! Foglaljon és élvezze a pihenést a Gyógyvizek völgyében! 

Már 16.900 Ft / fő / éj-től

Búcsúztassa velünk a 2024-es esztendőt a Thermal Park****-ban, Egerszalókon! Meglepetés műsorral, tombolasorsolással és ajándékcsomagokkal várjuk Vendégeinket!

Már 43.900 Ft / fő / éj-től