Barion Pixel

Házirend

Tisztelt Vendégeink!

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani!

1.) Check in – Check out információk:

A szobákat érkezési napon 15:00 órától biztosítjuk. A távozási napon a szobát 11:00 óráig kérjük elhagyni. Távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására felár ellenében van lehetőség, amennyiben aznap nem érkezik vendég a szobába. A szálloda elhagyása esetén a mágneskártyát a kártyatartóval együtt kérjük a szállodaportán leadni. Ennek hiányában 3000 Ft pótdíj kerül felszámításra.

Early Check in:
Foglaltságunk függvényében, 13:00 órától már elfoglalható az Ön által
igényelt szoba, melynek díja 10000 Ft

Late Check out:
Foglaltságunk függvényében, 18:00-ig használható az Ön által igényelt
szoba, melynek díja: 10000 Ft

2.) Szobakulcs:

A vendégek regisztrálásakor szobakulcsként mágneskártyát kapnak, amelyhez a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges. A szobakulcs átvételével egyidejűleg a Vendég elfogadja a szálloda házirendjét.

3.) Látogatók:

A szállodai szobákban csak a portán regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kérjük látogatóikat a recepción illetve az étteremben szíveskedjenek fogadni.

4.) Biztonság:

Értékeik megőrzésére a szállodai szobákban széf áll térítésmentesen rendelkezésre. Használati útmutató a széf mellett található. Központi széfünk a recepción található, melynek díjmentes használatát biztosítjuk vendégeink számára. A központi széf használata esetén, a használati szabályzat kitöltése szükséges. A szálloda kizárólag a központi széfben elhelyezett tárgyakért vállal felelősséget.

5.) Étkezés:

Éttermünk a szálloda földszintjén található, megközelíthető a főbejárat felöl, valamint az első épületszárnyunk első emeletén keresztül.

A félpanziós éttermi szolgáltatás érkezési napon vacsorával kezdődik, az elutazási napon reggelivel végződik. Ettől eltérő igényüket kérjük jelezzék recepciónkon!

Az étkezési idők: reggeli 8:00-10:00 óra, a vacsora 18:00-20:30 óra között. A büféasztal kínálatát kérjük, az étteremben fogyasszák el!

Ételallergia: Szállodánkban laktózmentes, gluténmentes, vegetáriánus és vegán étkezési lehetőséget tudunk biztosítani. Kérjük Vendégeinket, hogy speciális étkezési igényüket, már a foglaláskor jelezzék felénk. Kérjük az étkezéseknél az alkalomhoz megfelelő öltözékben legyenek kedvesek megjelenni.

6.) Egyéb fogyasztás:

A szálloda és a fürdő területén az alapszolgáltatáson felül fogyasztott ételek és italok szobaszámlára terhelhetőek. Nem a szállodában vásárolt ételt, italt csak és kizárólag a szállodai szobában fogyaszthatja a vendég, a berendezés megóvása mellett.

7.) Egyéni elektromos készülékek:

A szállodai szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni tilos! Kérjük, az elektromos eszközök működtetését követően kapcsolják ki azokat!

8.) Tűzvédelem:

A szálloda tűzvédelmi szabályzatát minden Vendég köteles betartani. A szabályzat elolvasható a recepciónál, valamint a szobákban elhelyezett Vendég tájékoztatóban.

9.) Dohányzás:

A szálloda egész területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink szállodánk bejáratánál, éttermi teraszunkon található kijelölt dohányzó helyen dohányozhatnak. Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a szobai teraszok és a wellness napozó területe sem dohányzó terület. A nem kijelölt területen történő dohányzás után 5.000 Ft/alkalom takarítási díjat számolunk fel.

10.) A vendégek nyugalma:

Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 és 8:00 óra között!

11.) A hotel értékei:

Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl. plédet, törölközőt, stb.) a szállodából kivinni tilos!

Rongálódás kártérítési költséget számítunk fel.

12.) Távozás a szobából:

Kérjük Vendégeinket – a szobából való távozásuk előtt – győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok ne maradjanak nyitva, a mágneskártyát pedig szíveskedjenek a fali tartóból kihúzni, áramtalanítva ezzel a szobát.

13.) Hibajelentés:

Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt esetleges meghibásodást a szálloda recepcióján haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

14.) Károkozás:

Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a szálloda az okozóval megtérítteti.

15.) Háziállat:

Szállodánk szívesen fogadja a kisállatokat (felár ellenében), kizárólag földszinti kisállatos apartman szobában.  Kérjük, ezen igényüket szíveskedjenek foglaláskor jelezni. Amennyiben előzetes jelzés nem történik, úgy extra felárként 6500 Ft/kisállat/éj számítandó a kisállat felárán felül, mely 6500 Ft/kisállat/éj térítési díjat jelent.

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy házi kedvencüket az étterembe, fürdőházba nem vihetik magukkal. Kérjük Önöket, házi kedvencüket a szálloda hátsó parkjában sétáltassák. Kérjük, minden esetben ügyeljenek a tisztaságra. Igény esetén ürülék zacskó biztosított.

16.) Rendőri intézkedés:

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy bűncselekmény gyanúja esetén, minden esetben rendőri intézkedésre kerül sor.

17.) Kamerával megfigyelt területek:

A szálloda teljes területe kamerával megfigyelt terület.

18.) Parkolás:

A szálloda területe sorompóval zárt, kültéri területként nyújt lehetőséget a parkolásra, mely szállóvendégeink számára díjmentes. A sorompókat a tartózkodási idő alatt a szobakártyával működtetheti. Kérjük, rendszámát szíveskedjen érkezéskor lejelenteni szállodánk recepcióján.

19.) Wellness részleg házirendje:

A wellness részleg a hét minden napján, a lentebb meghatározott nyitva tartási időben Vendégeink rendelkezésére áll. Szállóvendégek számára csomagajánlat függvényében biztosított, külsős vendégek térítés ellenében használhatják, aktuális foglaltság függvényében. Külsős vendégek számára előzetes telefonos egyeztetés, érdeklődés szükséges.

Szállóvendégeink számára távozás napján a fürdő szabad kapacitás függvényében, előre egyeztetés alapján lehetséges.

Az öltözőkben és az öltözőszekrényekben elhelyezett tárgyakért a szálloda nem vállal felelősséget.

Kérjük, hogy itt-tartózkodásuk ideje alatt az öltözőszekrény kulcsát őrizzék meg, mert elvesztése esetén kártérítést számolunk fel a zár cseréje végett. Kártérítés összege a zár aktuális ára.

Wellness részlegünkben lehetőség van masszázs igénybevételére, melyre időpontot a recepción tudnak egyeztetni, Kérjük ezen időpontok betartását. Amennyiben a masszázst nem mondják le, vagy nem jelennek meg, kötbér kerül felszámításra.

20.) Ágynemű csere:

A hosszabb itt tartózkodás alatt a szobákban 3 naponta tiszta ágyneműt húzunk. Kérjük, amennyiben ettől eltérő időpontban kéri a cserét, jelezze recepciónkon!

21.) Akadálymentes kategória:

Akadálymentesített terület a recepció, wellness részleg és az étterem.

22.) Bár: A földszinten található. Nyitva tartás: hétfőtől – vasárnapig: 07:00 – 21:00

23.) Cipőkanál és cipőtisztító: a fürdőszobai bekészítés tartalmazza.

24.) Cipőtisztító: szolgáltatásunkért kérje a recepció segítségét! Tel.: 0

25.) Csomagmegőrzés: kérjük, hívja a recepciót! Tel.: 0

26.) Csomagszállítás: kérje a recepció segítségét! Tel.: 0

27.) Elektromos áram: 220V

28.) Fénymásolás, e-mail: a szolgáltatások elérhetőek szállodánkban.

Nyomtatás: fekete-fehér 35 Ft/oldal, színes 50 Ft/oldal, fénymásolás: 15 Ft/oldal

29.) Fürdőköpeny: kérésére – térítés ellenében – fürdőköntöst biztosítunk, melynek díja 1000 Ft/db (tartózkodás ideje alatt történő egyszeri használat esetén)

30.) Játszósarok:  az első emeleten található.

31.) Gyermekágy: kérésére térítésmentesen biztosítunk gyermekágyat, szabad kapacitás függvényében

32.) Internet hozzáférés a szobákban: a szobákban ingyenesen használható a WIFI hálózat.

33.) Internet hozzáférés a közösségi terekben: ingyenes Wireless internet kapcsolat a ház minden területén elérhető.

34.) Internet terminál: a recepción egy terminál áll térítésmentesen Vendégeink rendelkezésére!

35.) Kerékpár kölcsönzés: Nyári időszakban biztosított, további információért kérjük, hívja a recepciót! Tel.:0

36.) Konferencia terem: szállodánkban egy 80 m2-es konferencia terem, valamint egy kisebb klubterem található. Részletekről bővebb felvilágosítást kap a recepción. Tel.: 0

37.) Lifthasználat: nyolc éven aluli gyermek felügyelet nélkül nem használhatja! A STOP gombot csak veszély esetén szabad működtetni! Ha a fülke nem szintben áll meg, a VÉSZJELZŐCSENGŐ gombbal jelezzen és várjon a segítség megérkezéséig!

38.) Mágneskártya használata a szobában: az előszobában található villanykapcsoló melletti tartóba a kártya behelyezésével tudja a villanyt bekapcsolni, valamint a légtechnikát beindítani. A szobakártya / szobakulcs megrongálása vagy távozáskor le nem adása esetén 3000 Ft kártérítést számolunk fel.

39.) Mosás: kérjük, hogy a tisztítandó ruhához való mosatási zsákot a recepción kérje! A reggel 9:00 óráig leadott ruháit munkanapokon, 12 órán belül kitisztítjuk. Mosatási díjakról a recepción bővebb információ elérhető.

40.) Műszaki szerviz: ha valami elromlik a szobájában, forduljon a recepcióhoz! Tel.: 0

41.) Orvos, Gyógyszertár: szükség esetén, kérjük, hívja a recepciót! Tel.: 0

42.) Papucs: térítés ellenében szobapapucsot biztosítunk.

43.) Kérésére plusz párnát és takarót biztosítunk. Vendégszobáinkban anti-allergén párnákat talál, kérésre toll vagy gyapjú párnát biztosítunk.

44.) Programok: Egerszalók és környéke aktuális program ajánlatait keresse a recepción vagy a szállodai webolaldon!  Tel.: 0

45.) Rádió: a televízió készüléken keresztül érhető el.

46.) Talált tárgyak: A vendég elutazásától számított 1 hónapig kerül őrzésre és nyilvántartásra. További információkért a recepcióhoz kérjük fordulni!

47.) Taxi transzfer: rendelhető a recepción vagy a 06/81-622-622-es, ingyenesen hívható telefonszámon.

48.) Telefon: kizárólag szállodán belüli telefonhívás áll vendégeink rendelkezésére. A szobák egymás közötti hívásához kérjük, tárcsázza a hívni kívánt szoba számát. Nyilvános telefon a szálloda recepcióján található. A recepció telefonszáma: 0.

49.) Televízió: a csatorna beosztást a tájékoztatón megtalálja, vagy a recepción érdeklődhet. Tel.: 0

50.) Törölközők napi cseréje kérésre: kérjük, dobja a földre a cserélni kívánt törölközőjét. Amennyiben nem kívánja, azt cseréltetni kérjük, hagyja azt felakasztva! Környezetünk kímélése érdekében köszönjük!

51.) Ébresztés: a telefonos ébresztő szolgáltatásért keresse a recepciót! Tel.: 0

52.) A fan coil hűtő-fűtő berendezés használata: hőmérsékletet a szobai termosztáttal tudja szabályozni. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy nyitott ajtónál, ablaknál a klíma berendezés nem működik.

53.) Varrókészlet: a fürdőszobai bekészítésben található

54.) Vasalási szolgáltatás: Kérjük forduljon a recepcióhoz! Tel.:0

Fürdőházunk ajánlata:

Fürdőházunk a földszinten található.

Megközelítése: recepció felől, recepció előtt tovább sétálva kívülről, illetve házon belül a két éttermi részleg közti folyosón.

Három külső medencével rendelkezünk. Az ülőmedence  fedett, 36-38 fokos termálvízzel, az úszómedencénk 28-32 fokos vízzel van töltve. Gyermek medencénk kizárólag a nyári szezonban üzemel, 10 éves korig használható.

Finn és infra szaunánk, gőz kabinunk, pihenőterünk kellemes kikapcsolódást nyújtanak.

A wellness részleg nyitva tartása:

Hétfő: 10-22 óráig

Kedd, szerda, csütörtök: 8-22 óráig

Péntek és szombat 8- 23 óráig

Vasárnap: 8- 22 óráig

 

Tűzvédelem

Ha szobájában a központi figyelmeztetés elhangzik, azonnal hagyja el a helyiséget! Ne használja a liftet! Olvassa el a tűzvédelmi szabályzatot és nézze meg a menekülési útvonalat! Bármikor tüzet észlel, kérjük azonnal jelezze a recepción! A már eloltott tűzesetet is jelezni kell késedelem nélkül.

A szálloda vendégeinek riasztását a recepció a tűzjelző sziréna bekapcsolásával, valamint az alkalmazottak élőszóval végzik.

Az épület elhagyása tűz esetén:

 1. A szálloda elhagyása a legrövidebb útvonalon, elsősorban az egyes szintekről a folyosókon át a lépcsőházon a recepció előtti aulán keresztül a főbejárat segítségével történik.
 2. A menekülési útvonalakat a szállodaszobák belső ajtó oldalain megtalálják Kedves Vendégeink piktogram formában.
 3. Tűzeset során a liftet használni tilos, mert azok áramtalanított állapotba kerülnek.

Szálloda Tűzvédelmi Szabályzata

Önök és szállodánk tűzvédelme érdekében az alábbi előírások betartására hívjuk fel figyelmüket:

 • A gépjárművel érkező Vendégeink csak a kijelölt parkolóban helyezhetik el járműveiket. A porta előtti főbejáratnál parkírozni tilos, mivel az akadályozhatja a mentési munkálatokat és az a terület a tűzoltógépjárművek felvonulási területe.
 • A szállodaépület szobáiban, az ahhoz kapcsolódó közös használatú helységekben tilos minden olyan tevékenység, mely tüzet vagy robbanást okozhat.
 • A szállodaépületében, szobákban pirotechnikai anyagot, tűzveszélyes folyadékot, gázpalackot, illetve azzal üzemelő berendezéseket, eszközöket bevinni és használni tilos.
 • Tilos a dohányzás a liftben, folyosón, lépcsőházban, padlásfeljárókban, szobákban
 • Tilos égő dohányterméket, gyufát olyan helyre tenni, illetve eldobni, ahol tüzet, vagy robbanást okozhat valamint még füstölgő dohányterméket tartalmazó hamutartót a szemétgyűjtőbe önteni.
 • Kávéfőzőt, rezsót, vasalót, hősugárzót és egyéb hőtermelő berendezést a szobákban, a hozzátartozó helységekben és az erkélyen tilos használni.
 • Az elektromos berendezéseket (televízió, rádió) ha használatukra nincs szükség, ki kell kapcsolni, egyéb eszközöket pl. hajsütővas, villanyborotva, hajszárító a dugaszolóaljzatból ki kell húzni.
 • Tilos a lámpatestekre éghető anyagú díszítő elemet elhelyezni a szobákban és a kapcsolódó helyiségekben valamint az erkélyeken pl.: ünnepi alkalmakkor gyertyát használni.
 • Fűtési időszakban a fűtőtestekre éghető anyagot, spray-ket, körömlakkot, stb. elhelyezni tilos.

Közös biztonságunk érdekében tanúsított magatartásukat és segítőkészségüket köszönjük!

Egyéb információk:

Szállodánk SZÉP kártya elfogadóhely, az előlegként meghatározott összeg befizetése SZÉP kártyával a következő módok egyikén lehetséges:

OTP SZÉP esetén: weboldalon keresztül, elfogadóhely a Thermal Park Egerszalók és Caravan Camping

MKB SZÉP esetén: legyen kedves elküldeni részünkre a kártyabirtokos nevét és azonosítószámát, mellyel egy előre fizetési azonosítót készítünk és küldünk Önnek, ezzel lehet az MKB Szép kártya webes felületén utalást indítani.

KH SZÉP esetén: az alábbi telefonszámok egyikén – 06- 1/20/30/70 335 3355 (7-es menüpont)

Hivatkozni minden eseten a kapott foglalási számra legyenek szívesek!

A szálloda a foglalásokat legkésőbb 30 nappal a megvalósulás előtt visszamondhatja, eleget téve az előleg-visszaküldési kötelezettségnek. A Vendéget minden esetben írásban kiértesíti a lemondásról és a lemondás napján az előleget visszaküldi a Vendég által megadott bankszámlaszámra. A Vendég kompenzáció-igényléssel nem élhet.

Fürdőbelépőjegy vásárlása esetén kizárólag a SZÉP kártya szabadidő alszámlájáról történhet a befizetés!

A Thermál Park Hotel az alábbi bankkártyákat fogadja el: MasterCard, Visa, American Express.

Foglalás garantálása:

A szobafoglaláshoz, garanciaként a teljes részvétei díj 30%-át a foglalástól számított 7 napon belül, az alábbi módok egyikén kérjük befizetni, hivatkozva a szállodától kapott azonosító számra!

– banki átutalással,

– postai úton (készpénz) címünkre

– Széchenyi Pihenő Kártyával

A fennmaradó részvételi díj a szállodában fizetendő az alábbi módok egyikén:

–           készpénz / bankkártya,

–           SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H)

Lemondási feltételek:

Kötbérmentes lemondásra az érkezést megelőzően három nappal van lehetőség. Amennyiben a Vendég a foglalás lemondását nem jelzi írásban a megfelelő határidőn belül vagy nem érkezik meg, a fizetendő kötbér mértéke a megrendelt szolgáltatások 30%-a.

Ünnepi időszakokban az előleg mértéke, valamint lemondási feltételünk változhat, melyről minden esetben a visszaigazolásban tájékoztatjuk kedves Vendégeinket.

A szálloda a foglalásokat legkésőbb 30 nappal a megvalósulás előtt visszamondhatja, eleget téve az előleg-visszaküldési kötelezettségnek. A Vendéget minden esetben írásban kiértesíti a lemondásról és a lemondás napján az előleget visszaküldi a Vendég által megadott bankszámlaszámra. A Vendég kompenzáció-igényléssel nem élhet.

Általános rendelkezések:

A létesítmény területén minden vendégre kötelező érvényű a rend és tisztaság betartása, másik vendég tiszteletben tartása, a kulturált viselkedés.

A szálloda nem vállal felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben keletkezett károkért, amennyiben azok a Házirend be nem tartásából, illetve a vendégek felelőtlen viselkedéséből erednek, valamint az elveszett, eltulajdonított tárgyakért, értékekért.

Amennyiben valamelyik szolgáltatásunkkal nem elégedett, kérjük haladéktalanul forduljanak recepciós kollégáinkhoz. Kijelentkezéskor vagy távozás után nem áll sajnos módunkban reklamációt elfogadni.

A Házirendet az üzemeltető saját belátása szerint bármikor módosíthatja, illetve kiegészítheti.

Szíves közreműködésüket köszönjük!