Barion Pixel

Thermal Étterem

Mindennap arra törekszünk, hogy Thermál parkunk éttermében megkóstolt ételek az Önök kedvenceivé váljanak. Igyekszünk minél finomabb és színvonalasabb fogásokat az asztalukra tálalni. Jellemzően magyaros ízvilágú ételeink természetes alapanyagokból készülnek. Ételkülönlegességeink közé tartozik a tárkonyos vadmalac leves, vagy például a bikavérben párolt marhapofa saját jus-val. Az éttermünkben minden Vendégünk megtalálja a saját ízlésének és egészségének megfelelő ételt. A Chefünk nagy figyelmet fordít a speciális étrendet tartó Vendégekre is. Éttermünkben allergén jeleket használunk a kiírásoknál és az étlapjainkon egyaránt. Az étkezésekhez a legnemesebb egri-egerszalóki borokat és az ország legismertebb pálinkáit kínáljuk. Wellness hotelünk étterméből közvetlen átjárással kialakítottunk egy játszóházat is, hogy a gyermekek az étterem és a szülök közelsége mellett felhőtlenül játszhassanak egymással.

Reggeli 8:00 - 10:00

Tojásételek, húsfélék, sonkatál, sajtvariációk, péksütemények, friss zöldségek, és gyümölcs kínálat, müzli, kávé és teázási lehetőség.

Ebéd 12:00 - 15:00

A'LACARTE

Vacsora 18:00 - 20:30

Hideg-meleg levesek, főételek, vegetáriánus ételek, desszertek, salátabár, savanyúságok, gyümölcssaláta.

Hétvégi menü

 

Minden hétvégén menüvel várjuk Vendégeinket! 
Kérjen menüajánlatunkból éttermünkben 12-15 óra között!

Az aktuális hétvégü menüajánlatról érdeklődjön kollégáinknál. 

Hétvégi menü fogyasztásához nem jár wellness belépő. Kizárólag olyan a’la carte fogyasztásnál, ami minimum 4000 ft / fő.

Gyerekmenüt felnőtt továbbra sem ehet.