Barion Pixel

Törzsvendég Programunk

Törzsvendég programunk hamarosan digitális úton folytatódik

A megújuló Törzsvendégprogram Általános Szerződési Feltételeit az alábbi linken olvashatja:

 

A régi szabályzat hamarosan archiválásra kerül, tartalmát itt olvashatják:

A Park-Klub fontosnak tartotta, hogy csoportjaiba tartozó igényes és teljes szolgáltatást nyújtó komplexumaiba Önnek is belépést biztosíthasson.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy 2020.01.01-től Törzsvendég kedvezményünk átalakul.

Erre azért van szükség, mert az elmúlt években a Törzsvendégprogram felülvizsgálata nem valósult meg és sokan jogtalanul használták a szálloda által nyújtott kedvezményeket, mivel nem teljesítették a szabályzatban rögzített feltételeket, azaz, nem töltött el itt a vendég évente 3 x 2 éjszakát. A felülvizsgálat során azoknak a Vendégeknek, akik jogosultak a Törzsvendég kedvezményre, a pontgyűjtő füzetüket az alább található feltételekkel feltöltjük. Tekintettel leszünk azokra a Vendégekre is, akik az előző évben ugyan nem teljesítették a szabályozás feltételeit, de a korábbi években igen. Figyelembe vesszük a hosszabb itt tartózkodási időszakokat is, még abban az esetben is, ha 3 alkalom nem valósult meg. Korrektül és tisztességesen bíráljuk el a jogosultságokat, azonban azoknál a Vendégeknél, akik egyik évben sem teljesítették az általuk aláírt szerződés feltételeit, a Törzsvendég kártyát visszavonjuk.

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni, az új pontrendszer gyűjtésének menetéről, feltételeiről:

Park-klub pontgyűjtőfüzet tulajdonos lehet

– minden bel-, vagy külföldi Vendég,aki a későbbiekben ismertetett feltételeket teljesíti

– aki kitölti a jelentkezési lapot, feliratkozik hírlevelünkre és leadja az adott egység recepcióján,

Az elbírálást és a pontgyűjtő füzetet a következő itt tartózkodás alatt adjuk át Vendégeinknek.

Általános szabályok:

– a jelentkezési lapon megadott adatokat a Park-klub csak saját céljaira használja fel

– minden fizetés alkalmával kizárólag a szállásdíj minden kifizetett 10.000 Ft-ja után a Vendég 1 pontot kap a pontgyűjtő füzetébe, mely 1.000 Ft-nak felel meg. A fogyasztás, felár, ifa stb. nem számít ebbe.

– minden esetben a kedvezmény alapját nyújtó komplexumba történő bejelentkezésnél (szállásfoglalásnál), a kedvezmény mértékét a vendégnek jeleznie kell

– kedvezmény kizárólag közvetlenül a szállodánál való foglalásnál érvényesíthető (saját honlapunkon keresztül elküldött foglalás vagy közvetlen e-mail küldése esetén),

– a pontgyűjtő füzetek névre szólóak, aminek megfelelően egy Vendég csak egy füzettel rendelkezhet, a füzet tulajdonosa csak természetes személy lehet,

– a pontgyűjtő füzet át nem ruházható, a füzet tulajdonosának a kedvezmény alapjául szolgáló komplexumban kell tartózkodnia.

– a füzet érvényességi ideje: pontgyűjtő füzet névre szól, csak az a Vendég igényelheti, aki közvetlenül foglal, a füzet a kiállítás napjától számítva 2 évig érvényes.

A pontgyűjtő füzeten összegyűjtött pontokat minimum 2 éven belül fel kell használni. Amennyiben a pontokat 2 éven belül nem használják fel, azok elvesznek.

– a pontgyűjtőfüzetet a szálloda igény esetén megőrzi, tárolja, amennyiben a Vendég ezt igényli. Amennyiben a Vendég ezt nem kéri és elveszti, azért a szálloda felelősséget nem vállal, a pontok elvesznek, vissza nem kereshetőek.

– a Park-Klub fenntartja a jogot a Törzsvendég program folyamatos felülvizsgálatára és esetleges megváltoztatására.

A pontgyűjtőfüzet használatára vonatkozó szabályok:

– a komplexumba érkezéskor és a számla fizetésekor kérjük, hogy Kollégánknak szíveskedjen átadni az Ön füzetét, hiszen ez szolgál a kedvezmény megadásának alapjául,

– a Kedvezmény nem vonható össze más akciókkal, kuponokkal, közvetítőn keresztül történő foglalás esetén sem használható, kizárólag a szálloda által üzemeltetett weboldalon található árakból értendő.

– a kedvezmény, csakis a készpénzben vagy kártyával kifizetett összeg alapján jár, a már felhasznált kedvezmény után pont nem érvényesíthető.

– a kedvezmény felhasználásákor maximum a szállásdíj felét fedezheti (pl.: ha van 50.000 Ft.- szállásdíj, és 10.000 Ft.- reggeli+vacsora, akkor maximum 25.000 Ft lehet a felhasználható díj)

A korábbi kedvezménykártyákkal rendelkező Vendégek egyszeri, átálláskor nyújtott juttatásai:

I. Bronz kedvezmény kártyával rendelkező vendégeink pontgyűjtő füzetét 15 ponttal, azaz 15.000 Ft-tal töltjük fel.

II. Ezüst kedvezmény kártyával rendelkező vendégeink pontgyűjtő füzetét 25 ponttal, azaz 25.000 Ft-tal töltjük fel.

III. Arany kedvezmény kártyával rendelkező vendégeink pontgyűjtő füzetét 35 ponttal, azaz 35.000 Ft-tal töltjük fel.

Üdvözlettel:

Tóth Szilvia

szállodaigazgató