Barion Pixel

HeatTank a Thermal parkban

Kedves Vendégünk!

Üdvözöljük újra blogunkban, ahol a 2023. év végén megvalósult, izgalmas és egyben innovatív projektekünkről számolunk be.

Bemutatjuk Önöknek az egyik legújabb fejlesztést, amelyet büszkén használunk hotelünkben: az újgenerációs hőenergia-tároló rendszert.

Már régóta törjük a fejünket azon, hogyan lehetne energiahatékonyabbá és fenntarthatóbbá tenni szállodai működésünket, és végre megtaláltuk az egyik legjobb megoldást erre. Szinte minden szállodában gondot okoz a rezsiárak kitermelése és sok-sok hely élete megnehezedett a drasztikus emelések óta. A magasabb működési költségek végett sokkal nehezebben tudnak fejleszteni a szállodák és nagyon sokat kell gondolkodni azon, hogyan termelhető ki 1-1 fejlesztés ára úgy, hogy közben a szolgáltatások minősége ne romoljon, a Vendégek ugyanolyan jól érezzék magukat. Kérjük, kövessék cikkünket, hogy részletesen megismerhessék ezt az innovatív technológiát.

HeatTank_Thermal

Forrás: https://www.heatventors.com/hu

 A 2023. decemberében beépített rendszerünk, a HeatTank (hőakkumulátor), igazi áttörést jelent szállodánk, a Thermal Park Hotel energiahatékonyságában. Ez az új hőenergia-tároló technológia 90%-kal kisebb térfogatban képes tárolni ugyanakkora mennyiségű hőt, mint más hagyományos rendszerek. Emellett az energiafogyasztást akár 20-50%-kal is képes csökkenteni, és mindössze 3-5 év alatt megtérül.

Korábbi Híreink

Medence takarítás

Kedves Vendégeink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy 2024.06.01.-én a nagy medencénk 18.00 óráig üzemel. A nagy medence 2024.06.02-án üzemen kívül lesz, melyet 2024.06.03-ai naptól tudnak újra

Tovább olvasom »